5 Simple Statements About petek servisi Explained

Wiki Article

Onur ustadan çAlright memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı sizing az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa problem kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa problem tesisattan kaynaklanıyordur.

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Eski petekler ısınmıyor olabilir. uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini istanbul petek servisi kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşmanız gerekecektir.

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. peteği petek servisi değiştirmekte petek servisi fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Petekleriniz ısınır vaziyette sizing teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Tesisat temizliği yapılırken petek servisi dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler petek servisi tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Report this wiki page